Shampoo har gode vitaminer – ligesom birkesaft

Lider du af hårtab? Faktisk er der rigtig mange mennesker der lider af enten hårtab eller tyndt hår, og det er både hos mænd og kvinder. Det er et problem der i den grad kan påvirke ens selvtillid, da håret for mange spiller en stor rolle i forhold til udseende og identitet. Det kan derfor i høj grad ændre ens selvbillede, pludselig at miste sit tykke, sunde hår. Det værste ved at tabe sit hår er, at det er naturens gang. Det er ren biologi, og derfor kan du ikke gøre noget på samme måde som du kan dyrke motion for at tabe dig, eller gå med make-up for at skjule urenheder. Hårtab kan være så stort et problem for nogen, at de drastisk søger mod metoder, de kan modarbejde det på. Her kommer denne shampoo ind i billedet. 

Vitaminrig shampoo mod hårtab 

Hvis du hører til den gruppe af mennesker, der lider af hårtab eller tyndt hår, kan det være, at du skal overveje denne nye shampoo mod hårtab? Det er en shampoo af gode produkter, hvor vægten har været på at inkorporere vitaminer fra birkesaft. Der er nemlig en masse gode ingredienser i birkesaft, som rent faktisk kan gå ind og påvirke hårets tykkelse og styrke. Produktet fungerer således, at du skal vaske dit hår med det i en længere periode, for at opnå det optimale resultat. Desuden er det en stor fordel at kombinere shampooen med serummen og balsammen. Især vores serum giver effekten af stærkere hår, så den kan være rigtig god at kombinere med shampooen og balsammen. Det er ikke en hurtig proces, hvor du skal forvente perfekt hår efter en uge. Det er derimod et sundt produkt, du skal benytte i lang tid, for at opnå et fornuftigt resultat. Efter 150 dage vil det have effekt, og du vil kunne opleve, hvordan din hårvækst styrkes gradvist. Indholdet i shampooen stimulerer din hovedbund, samtidig med at der tilføres gode næringsstoffer til hovedbunden. Dette medvirker et kraftigere og sundere hår, og etablerer dermed et bedre miljø for en god hårvækst. 

Bedre hår, bedre selvtillid 

Der er ingen skam i at have dårlig hårvækst, og lide af både hårtab og tyndt hår. Ikke desto mindre er det et problem der virkelig kan påvirke selvtilliden. Derudover er det også et problem der rammer både mænd og kvinder. Især mænd kan være i risikozonen for hårtab, da hårtab hos mænd er arveligt. Hårtab kan dog også være relateret til ting som for eksempel stofskiftelidelser, vitaminmangel og hormonelle ubalancer. For både mænd og kvinder kan dårligt hår, tyndt hår og hårtab altså også hænge sammen med brug af dårlig shampoo, for megen brug af glattejern, hårtørrer, hårlak eller andre skadende elementer. Dårligt hår kan altså komme fra mange forskellige kilder, men kan ikke altid reddes på samme måde. Med en god shampoo kommer man dog altid langt, og netop derfor skal du måske overveje vores shampoo mod hårtab? Det er i hvert fald ikke rart at have dårlig selvtillid over noget, du rent faktisk kan ændre på.