God idé til den perfekte date: Inviter på birkesaft i leasingbilen

Er du en af dem som simpelthen ikke er kreativ nok til selv at finde på den perfekte date, så er det godt at vi kan hjælpe. I denne artikel kan du læse om en af de absolut bedste dates du kan invitere din næste kæreste på. Den indeholder på drikkelse, frisk luft, oplevelser og en spændende aktivitet. Vi er sikre på, at det er noget I begge vil tale om længe.

Der er mange forskellige dates du kan tage på. Du kan tage en tur i biografen, gå ud og spise en middag eller bare gå en tur – men det er simpelthen for kedeligt og alt for normalt. Denne idé til dating kommer fra Unik Dating og vi har beskedent lånt deres idé til at skrive den på vores blog.

Sådan starter den gode date

Du starter med at skrive en SMS til din udkårne. Du spørger personen om hun eller han ikke har lyst til en skovtur. Så tager du dine redskaber til birkesaft med, så du er sikker på, at I kan få lidt at drikke på daten.

Gå derefter en tur i skoven og led efter birketræer. Når I finder et flot stort birketræ tager du dine remedier frem og spørger din date om I ikke skal drikke lidt saft direkte fra træet. Nu kommer bagsiden – det kan godt tage flere timer og op til flere døgn at få saft ud af træet.

Derfor har du selvfølgelig pakket sovetposer og telt ned, og begynder at lave et bål. Så overnatter I, i skoven og har en hyggelig aften med bål, skumfiduser og pølser direkte på bålet. I laver også et toilet i skoven så I rigtig kan kommer hinanden ved.

Når I så vågner morgenen efter og ser duggen på bladende omkring jer ved I at der er saft i jeres spand. Så er der lækker frisk morgenmad, og hvis det er om vinteren har I allerede kølet drikken ned så den nemt kan drikkes direkte fra kanden.

Sådan kommer I hjem fra daten

Når I skal hjem fra daten er det vigtigt at I har en stor bil at køre i. Her kan vi anbefale at I leaser en Tesla Model X som er meget miljøvenlig og samtidig rigtig god at køre i. Der er også meget plads, så alle jeres soveposer og telte kan være bag i den.

Det bedste ved en Tesla er, at motoren ikke skal bruge tid på at blive varm. Kabinen vil derfor blive varm med det samme, og I skal ikke fryse hele vejen hjem i bilen. Derudover har Tesla en App hvor I allerede inden I træder ind i bilen kan sørge for at den er dejlig varm og klar.

Jeg håber at denne idé til en date var noget du kan bruge, og vi hører rigtig gerne fra dig hvis det er gået godt eller skidt.